Följ vår...

Kategori Nintendo-nyheter.se

Nintendo-nyheter.se levlar upp

ExtralivSmal, litet teckensnitt, plottrigt – den gamla designen på Nintendo-nyheter.se lämnade, försiktigt uttryckt, en hel del att önska. Jag har haft för avsikt att byta ut den sedan flera månader tillbaka. Som brukligt har dock andra saker kommit emellan, och det inplanerade två punkt nollandet av sajten knuffades fram till den obestämda framtid enklast definierad som ”senare”.

Det tog ett tag, men som du förhoppningsvis har märkt vid det här laget har jag äntligen fått tummen ur bakdelen. Nintendo-nyheter.se:s nya design är baserad på Thord Daniel Hedengrens fenomenala WordPress-tema Notes Blog Core och bjuder på luftigare layout och större typsnitt. Allt är inte färdigt riktigt ännu, men med lite flyt hinner jag ordna upp de problem som finns kvar innan helgen är slut.

Nintendo-nyheter.se önskar er alla en God Jul

Förhoppningsvis sitter ni nu inte framför datorn och läser Nintendo-nyheter, utan spenderar tid med er familj och dricker glögg framför Kalle Anka. Till mitt eget försvar skrev jag det här inlägget igår; förhoppningsvis sitter jag nu och sysslar med precis det jag uppmuntrar er att göra. Det är trots allt sådant man ska bör syssla med på julen.

Aktiviteten kommer att vara blygsam fram till januari, då PR-folket går hem till familjerna och många av de större spelnyhetssajterna tar ledigt under helgerna. Nintendo-nyheter.se tar dock inte ledigt. Om något större Nintendo-relaterat händer kan du fortfarande räkna med att en nyhet om det dyker upp på sajten strax därpå.

Ha en mycket god jul och ett lika trevligt nyår!

…Och vi är live!

Efter en lång kväll (/natt) av struliga databaser och borttrollade filer är Nintendo-nyheter.se äntligen live. På den här nyhetsbloggen kommer du dagligen att hitta de senaste nyheterna om Nintendo, deras konsoler och om spelen som släpps till dem. Mer information om NN – och om mig som driver sajten – hittar du här.

Det har varit en lång natt, och jag ska försöka börja avrunda nu. Välkommen till Nintendo-nyheter.se.

Copyright © Anders NorénKontakta mig