Följ vår...

Kategori Comic-Con 2010

Gameplay: Epic Mickey (Wii)

Gameplay: GoldenEye 007 (Wii)

YouTube Preview Image

Green Lantern-spelet tillkännagivet

Warner Bros. och DC Entertainment har tillkännagivit att ett action-äventyr vid namn Green Lantern: Rise of the Manhunters kommer att släppas i samband med att Green Lantern-filmen gör premiär nästa år.

Spelets PS3, Wii och Xbox 360-versioner utvecklas av Double Helix Games (G.I. Joe: The Rise of Cobra), medan Griptonite Games (Where the Wild Things Are) har hand om DS-versionen.

“Green Lantern: Rise of the Manhunters gives players the chance to experience the world of the Green Lantern mythology in an interactive way, going beyond the events of the film and comic books,” sade Warner Bros. Samantha Ryan.

“The game is the first to center around DC Comics’ Green Lantern franchise and we’re excited to give fans the opportunity to experience the power of the ring with engaging gameplay.”

Både spelet och filmen släpps sommaren 2011. Vi uppdaterar med bilder så snart de släpps.

Inafune utlovar fler Mega Man-nyheter

Förra veckan avslöjade Capcom Mega Man Universe för PlayStation Network och Xbox Live Arcade. Capcom har länge utlovat nyheter relaterade till Mega Man-serien, och man har i efterhand antagit att det var Mega Man Universe som företaget syftade på, men nu har Capcoms Keiji Inafune sagt att de har fler Mega Man-relaterade nyheter att avslöja.

Keiji Inafune utlovade nyheterna på en utvecklarpanel på Comic-Con, och sade även att ett av tillkännagivandena är ”an oft-requested thing”. Om något av dem visar sig vara relaterade till någon av Nintendos plattformar uppdaterar vi så snart vi vet mer.

Bilder: Okamiden (DS)

Bilder: Ghost Trick: Phantom Detective (DS)

Rykte: Capcom vs Namco är på väg

Capcom vs Namco

Game Informer har publicerat information om ett nytt, saftigt rykte. Enligt tidningen har Capcom och Namco slagit ihop sina påsar för att släppa två nya fightingspel. Spelen, Capcom vs Namco och Namco vs Capcom, kommer enligt Game Informer att avtäckas på Comic-Con i helgen.

Capcom vs Namco ska utvecklas av Capcom med Street Fighter IV-motorn som grund, medan Namco vs Capcom utvecklas av Namco Bandai med Tekken 6-motorn som grund. Game Informer menar att det här är det tillkännagivande som Capcoms Yoshinori Ono har pratat om.

I helgen får vi veta om Game Informer träffade rätt.

Capcom teasar något Mega Man-relaterat

Mega Man

Under gårdagen publicerade en av Capcoms community-ansvariga bilden ovan i ett inlägg på Capcom Unity-bloggen. Inlägget gav inga ledtrådar till vad bilden handlar om, men vi har ett par gissningar. Capcom har tidigare berättat att Keiji Inafune kommer att avslöja ett nytt spel på Comic-Con-mässan den 22 juli. Keiji Inafune är Mega Man-seriens grundare, och har på sistone diskuterat möjligheterna med att göra en Mega Man-titel i 3D.

Kan det här månne ha något att göra med namnet Mega Man Universe, som Capcom varumärkesskyddade i april? Om en vecka vet vi.

Ono att avslöja ny titel på Comic-Con

Det har varit mycket snack om Capcoms Yoshinori Ono på sistone. För ett par dagar sedan sade han att Super Street Fighter IV “is nothing compared to what’s coming”, och nu indikerar han att han kommer att avslöja en ny titel på Comic-Con i San Diego i slutet av månaden.

“You’re in for a treat. I can’t say announcement at EVO. Maybe, I’ll be able to speak new thing at Comic-Con !! Don’t miss it on next Saturday !! I finally hope to reveal a bit about what I’ve been relentlessly working on lately..”

Ono sade även att han har förberett en trailer för serietidningsmässan, men han sade inte om den är relaterad till spelet vi nämnde ovan. Om två veckor vet vi förhoppningsvis vad Ono har pratat om.

Copyright © Anders NorénKontakta mig