Följ vår...

Etikett yoshinori ono

Ono om Super Street Fighter IV 3D

Super Street Fighter IV 3D

Yoshinori Ono, producent hos Capcom, har sagt att gameplayet i Nintendo 3DS-titeln Super Street Fighter IV 3D kommer att vara mycket snarlikt det i storasyskonen till PlayStation 3, Xbox 360 och PC. Att Nintendo 3DS kan visa 3D-grafik behöver inte betyda att spelen till konsolen ska ha 3D-gameplay, menar producenten.

“Gameplay will be the same as Super Street Fighter IV,” lovar Ono.

Yoshinori Ono sade att teamet prövar olika kontrollalternativ för spelet, och att de överväger att lägga till specialattacker till den rörelsekänsliga skärmen. Han sade även att de överväger att använda konsolens trådlösa anslutningar. Han gick dock inte närmare in på vad han menade.

Super Street Fighter IV 3D förväntas släppas någon gång under nästa år, och kommer att innehålla samtliga 35 slagskämpar från Super Street Fighter IV.

Rykte: Capcom vs Namco är på väg

Capcom vs Namco

Game Informer har publicerat information om ett nytt, saftigt rykte. Enligt tidningen har Capcom och Namco slagit ihop sina påsar för att släppa två nya fightingspel. Spelen, Capcom vs Namco och Namco vs Capcom, kommer enligt Game Informer att avtäckas på Comic-Con i helgen.

Capcom vs Namco ska utvecklas av Capcom med Street Fighter IV-motorn som grund, medan Namco vs Capcom utvecklas av Namco Bandai med Tekken 6-motorn som grund. Game Informer menar att det här är det tillkännagivande som Capcoms Yoshinori Ono har pratat om.

I helgen får vi veta om Game Informer träffade rätt.

Ono att avslöja ny titel på Comic-Con

Det har varit mycket snack om Capcoms Yoshinori Ono på sistone. För ett par dagar sedan sade han att Super Street Fighter IV “is nothing compared to what’s coming”, och nu indikerar han att han kommer att avslöja en ny titel på Comic-Con i San Diego i slutet av månaden.

“You’re in for a treat. I can’t say announcement at EVO. Maybe, I’ll be able to speak new thing at Comic-Con !! Don’t miss it on next Saturday !! I finally hope to reveal a bit about what I’ve been relentlessly working on lately..”

Ono sade även att han har förberett en trailer för serietidningsmässan, men han sade inte om den är relaterad till spelet vi nämnde ovan. Om två veckor vet vi förhoppningsvis vad Ono har pratat om.

Capcom: Stort tillkännagivande på torsdag

Capcom Europe har avslöjat via Twitter att vi kan vänta oss ett ”stort tillkännagivande” från företaget på torsdag. De ger oss dessvärre inga ledtrådar till vad det kan handla om.

“Big announcement… 2 days to go!”

Capcoms Yoshinori Ono skrev för ett par dagar sedan att Super Street Fighter IV “is nothing compared to what’s coming.” Det har tidigare ryktats om att företaget jobbar på en ny titel i fightingserien Darkstalkers, känd i Europa som Vampire Hunter.

Copyright © Anders NorénKontakta mig