Följ vår...

Etikett webhallen

Förhandsboka det nya Legend of Zelda-spelet idag

Zelda Wii – Konceptbilden från E309

Trots att ingen egentligen vet någonting alls om nästa spelet i The Legend of Zelda-serien utöver att det faktiskt är under utveckling kan du redan idag förhandsboka det hos Webhallen.com, och det till ett pris på 649 kronor. Erbjudandet verkar ha lockat många Nintendo Wii-ägare – spelet kniper förstaplatsen på förhandsbokningstoppen.

Den lilla information som Webhallen faktiskt erbjuder kan dock inte sägas vara annat än direkt missvisande. Enligt dem kommer det nya Zelda-spelet ”troligtvis att släppas under 2010”, trots att Eiji Aonuma – spelets producent – tidigare har sagt att det ”kanske” kommer att visas upp på E3-mässan samma år. Om det finns en risk att spelet inte kommer att vara så pass färdigt att det överhuvudtaget kan visas upp i juni 2010 kommer det knappast heller släppas innan klockorna klämtar för 2011.

Men hey, känner du ett behov av att lägga det ännu onamngivna Zelda-spelet i kundkorgen och beställa bör du naturligtvis också göra det. Bli bara inte besviken när Nintendo tillkännager att det släpps i november 2011.

Copyright © Anders NorénKontakta mig