Följ vår...

Etikett warioware: do it yourself

Recension: WarioWare: Do It Yourself (DS)

WarioWare: Do It Yourself

Efter att ha utvecklat sex spel i Nintendos minispelserie WarioWare har Intelligent Systems fått slut på idéer. I seriens senaste del lämnar de därför över manteln till oss spelare, och låter oss utveckla minispelen i WarioWare: Do It Yourself. Tack vare väl realiserade verktyg som introduceras genom lättförståeliga guider går det både snabbt och enkelt att skapa kreativa minispel, men de dåliga möjligheterna att dela de minispelen med andra spelare är en onödig brist som håller spelet tillbaka. Trots det: om du är en kreativ person med ett Nintendo DS och ett intresse för speldesign är WarioWare: Do It Yourself ett självklart köp.

+ Fortsätt läsa

Nintendo DS; här är ditt 2010

2010 står runt knuten, och det gör också Nintendo DS sjätte år på marknaden och den fjärde  iterationen av konsolen: Nintendo DSi XL. XL-modellen av Nintendos bärbara blir större än någon tidigare, och storlek ser ut att bli ett genomgående tema under Nintendo DS 2010. Episka rollspel som Dragon Quest IX och Golden Sun DS dominerar releaselistorna.

För att se till att du är förberedd för det nya året har vi sammanställt en lista över de åtta största Nintendo DS-titlarna att släppas under 2010. Med spel som The Legend of Zelda: Spirit Tracks, Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story och Grand Theft Auto: Chinatown Wars har 2009 varit ett av konsolens bästa år någonsin, och även om Nintendo ser ut att släppa få egenutvecklade titlar under de närmaste tolv månaderna ser tredjepartsutvecklarna till att vi inte behöver sitta helt spellösa.

Utan inbördes ordning följer de titlar du bör hålla koll på under 2010. Mycket nöje!

+ Fortsätt läsa

Copyright © Anders NorénKontakta mig