Följ vår...

Etikett ubisoft montpellier

Rayman Origins kan släppas till Wii

Rayman Origins

För första gången på flera år är en klassisk plattformare i Rayman-serien under utveckling. Spelet, Rayman Origins, tillkännagavs till Xbox 360 och PlayStation 3 vid Ubisofts presskonferens på E3 i mitten av juni, och enligt ny information från teamet bakom titeln är det inte omöjligt att den kan komma till fler konsoler i framtiden.

De konsoler som utpekas som kandidater är Nintendo Wii, Nintendo 3DS, PC och iPad. Eventuella konverteringar av titeln kommer dock att släppas först nästa år, medan den första Xbox 360- och PlayStation 3-episoden av Rayman Origins släpps i slutet av 2010.

Ubisoft Montpellier ”hoppas få göra” fler Rabbids-spel

Rabbids Go Home – Tittar på skrotberget från kundvagn

Hoppas du att Nintendo Wii-titeln Rabbids Go Home kommer att få en uppföljare? Det gör utvecklarna Ubisoft Montpellier också. När Jacques Exertier, Creative Director för spelet, tillfrågades om det kommer att bli aktuellt med en uppföljare svarade han följande:

“We hope so, yes. You’d have to ask the bigwigs at Ubisoft though. All sorts of different factors have to be taken into account before a decision like that is made.”

Med tanke på att spelet har mötts med både positiva recensioner (snittbetyg på 79 procent på Metacritic; inte fullt så högt här i Sverige) och haft relativt stora försäljningsframgångar kan vi nog räkna med att få se mer av de tokiga kaninerna i framtiden.

Copyright © Anders NorénKontakta mig