Följ vår...

Etikett tron: evolution

n-Space kan vara på väg mot konkurs

n-Space

I augusti avslöjades det att den 15 år gamla amerikanska spelstudion n-Space sade upp 25 anställda på grund av vad företaget kallade ”tillfälligt minskad efterfrågan”. Baserat på n-Spaces uttalande verkade det som att de skulle återhämta sig, men för några dagar sedan började ett rykte spridas om att studion kommer att stängas ned helt och hållet.

Nu har n-Space kommenterat ryktena. Tydligen avbröt en utgivare ett samarbete med studion tidigare den här veckan, vilket tvingade n-Space att ta ”drastic action” – att säga upp anställda. Dan O’Leary, en av studions grundare, vägrar dock utesluta att de kommer att resa sig på nio.

”n-Space is down, but definitely not out.”

Huruvida n-Space överlever krisen kommer förmodligen bli uppenbart inom kort. De jobbar för närvarande på Tron: Evolution till DS och Tron: Evolution – Battle Grids till Wii samt DS-versionerna av Call of Duty: Black Ops, GoldenEye 007 och James Bond: BloodStone.

Tron: Evolution släpps inte till Nintendo Wii eller DS

TRON: Evolution – Gubbe med glänsande dräkt i fabrik (?)

Disney har precis publicerat ett pressutskick i vilket de tillkännager att Tron: Evolution inte kommer att släppas till Nintendo Wii eller DS.

“TRON: Evolution is an action/adventure game being created for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PLAYSTATION®3 computer entertainment system and Windows PC.”

Speladaptioner av kommande filmer brukar släppas till samtliga format, så det här kommer som en liten överraskning. Speciellt då Disney länge har haft för vana att släppa sina spel till Nintendos plattformar.

Copyright © Anders NorénKontakta mig