Följ vår...

Etikett treasure

Treasure jobbar på en ”3D action shooter”

Trots and Sin & Punishment: Star Successor släpptes i västvärlden för bara några månader sedan har spelet varit färdigt i över ett år, vilket bör innebära att dess utvecklare, Treasure, har påbörjat ett nytt projekt vid det här laget. Och tack vare en jobbannons på företagets hemsida har vi nu fått en uppfattning om vad det handlar om.

Företaget söker enligt jobbannonsen programmerare till en ”3D action shooter”. Spelet verkar dock vara tidigt i utvecklingen, så det kan dröja ett tag innan vi hör något officiellt om det.

Rykte: Metroid: Other M försenas

Metroid: Other M

Under gårdagen började nätet surra av rykten om att två av Nintendos viktigaste titlar i år har försenats. Treasures Sin and Punishment: Star Successor har enligt uppgifter försenats till den 27 juni, och Metroid: Other M har försenats på obestämd tid. Best Buys produktsida för Sin and Punishment visar mycket riktigt att spelet nu kommer att släppas i slutet av juni.

När Nintendo tillfrågades om det låg någon sanning i ryktet svarade de att företaget “doesn’t comment on rumors or speculation.” Ryktet kommer från samma källa som förra året avslöjade att Nintendo DSi skulle släppas i västvärlden i färgerna vitt och rosa den 13 september.

Gameplay-trailer: Sin & Punishment 2 (Wii)

Copyright © Anders NorénKontakta mig