Följ vår...

Etikett topware interactive

Enclave: Shadows of Twilight släpps i juni

För ett par veckor sedan tillkännagav TopWare Interactive planer på att utveckla en version av svenska Starbreeze Studios Xbox- och PC-titel Enclave till Nintendo Wii. Idag berättar företaget dels att de har öppnat en teasersida för nyutgåvan, dels att de planerar att släppa den någon gång i juni. För mer information, se länken.

Xbox-rollspelet Enclave återföds på Wii

Enclave

TopWare Interactive har lagt labbarna på rättigheterna till Xbox- och PC-rollspelet Enclave, och planerar nu att återuppliva varumärket genom att porta Xbox-versionen av spelet till Nintendo Wii.

Enclave utvecklades av svenska Starbreeze Games och släpptes 2003, men lyckades charma varken konsumenter eller kritiker. Trots det har alltså TopWare Interactive valt att återuppliva spelet, och den kommande Wii-versionen vid namn Enclave: Shadows of Twilight kommer att bjuda på ett förbättrat sparsystem, en interaktiv introduktionsguide och tillgång till både den mörka och ljusa kampanjen från spelets början.

Vi vet ännu inte när Enclave kommer att släppas, eller om vi europeér överhuvudtaget kommer att få ta del av det. Mer information inom kort, förhoppningsvis.

Copyright © Anders NorénKontakta mig