Följ vår...

Etikett super scribblenauts

Trailer: Super Scribblenauts (DS)

YouTube Preview Image

Bilder: Super Scribblenauts (DS)

Trailer: Super Scribblenauts (DS)

YouTube Preview Image

Trailer: Super Scribblenauts (DS)

YouTube Preview Image

Trailer: Super Scribblenauts (DS)

Super Scribblenauts tillkännagivet

Scribblenauts

Warner Brothers har tillkännagivit 5th Cells pusselplattformare Super Scribblenauts; uppföljaren till förra årets Scribblenauts. Super Scribblenauts var tidigare känd under arbetsnamnet Scribblenauts 2.

Super Scribblenauts kommer att erbjuda spelare förbättrade kontroller och möjligheten att modifiera de projekt man frammanar för att lösa banorna i spelet. Skriv ”rosa get”, så trollar spelet (i teorin) fram en rosa get som man kan använda till att lösa banan. Vad man nu ska använda en rosa get till. Som i föregångaren ska man hjälpa spelarkaraktären Maxwell att samla in stjärnor.

Super Scribblenauts släpps till Nintendo DS i höst. Du hittar bilder på spelet här.

Super Scribblenauts – Första bilderna

Webhallen: Scribblenauts 2 släpps till Wii

Scribblenauts 2

Uppdaterat:

Ulrika Hedlund, PR-ansvarig för Warner Games i Norden, har sagt att företaget inte har några planer på att släppa Scribblenauts 2 till Wii.

”Vi har inga planer i detta läge att släppa Scribblenauts 2 på Wii utan den kommer till hösten och endast på Nintendo DS, precis som 1:an.”

Ursprunglig artikel:

För någon dag sedan upptäckte vi att Webhallen.com har publicerat en produktsida för en Nintendo Wii-version av 5th Cells pusselplattformare Scribblenauts 2; ett spel som Warner Bros., dess utgivare, endast har utannonserat till Nintendo DS. Vi kontaktade Webhallen för en kommentar.

”Vår inköpsavdelning har lagt upp produkten på hemsidan enligt information från vår distributör,” sade en representant från Webhallen. ”För närvarande är alla uppgifter preliminära och kan komma att ändras.”

Produktsidan för Wii-versionen av Scribblenauts 2 har sedan dess plockats bort, men man kan fortfarande se resultaten i bilden ovan om man söker efter Scribblenauts 2 med Webhallens sökfunktion. Baserat på Webhallens uppgifter kommer den att släppas parallellt med DS-versionen; under tredje kvartalet 2010. Vi har kontaktat Warner Bros. för en kommentar.

Utvecklaren 5th Cell har tidigare sagt att det skulle vara ”intressant” med en Wii-version av Scribblenauts.

Scribblenauts 2 tillkännagivet, släpps i höst

Scribblenauts

I det senaste numret av Nintendo Power tillkännagav Warner Bros. att Scribblenauts 2 kommer att släppas i höst. Spelet kommer att släppas till Nintendo DS, trots att dess utvecklare – 5th Cell – tidigare har antydit att de överväger att utveckla en Wii-version.

Scribblenauts 2 kommer att innehålla 120 nya förbättrade världar, en banredigerare, förbättrade kontroller, ett nytt tipssystem och 10 000 nya ord. Föregångaren möttes av hyfsat positiv kritik och passerade förra månaden en miljon sålda exemplar.

5th Cell: Scribblenauts till Wii skulle vara ”intressant”

Tycker du att en Nintendo Wii-version av DS-pusseltiteln Scribblenauts låter intressant? Det tycker utvecklarna också.

“It certainly would be interesting to do the game for Wii… We’re always looking to do something new something that hasn’t been done before”, sade 5th Cells Marius Fahlbusch. ”We’re going to continue on that path.”

För ungefär två veckor sedan råkade Warner Bros. – originalspelets utgivare – publicera en produktlista där Scribblenauts 2 till Nintendo Wii och DS fanns med. Dock har inget officiellt bekräftats (eller dementerats) ännu.

Copyright © Anders NorénKontakta mig