Följ vår...

Etikett sin & punishment: successor of the skies

Bekräftat: Metroid: Other M försenas

Metroid: Other M

Igår berättade vi att rykten har gjort gällande att Nintendo Wii-titlarna Metroid: Other M och Sin and Punishment: Star Successor har försenats. För bara några ögonblick sedan publicerade Nintendo ett pressmeddelande som bekräftade ryktet.

Metroid: Other M kommer nu att släppas den 31 augusti; två månader senare än det ursprungliga releasedatumet i juni. Sin and Punishment: Star Successor har försenats tre veckor och kommer nu att släppas den 27 juni. Pressmeddelandet klargör inte om förseningarna gäller både den nordamerikanska och den europeiska marknaden.

Nintendo har gett någon förklaring till varför titlarna har försenats.

Rykte: Metroid: Other M försenas

Metroid: Other M

Under gårdagen började nätet surra av rykten om att två av Nintendos viktigaste titlar i år har försenats. Treasures Sin and Punishment: Star Successor har enligt uppgifter försenats till den 27 juni, och Metroid: Other M har försenats på obestämd tid. Best Buys produktsida för Sin and Punishment visar mycket riktigt att spelet nu kommer att släppas i slutet av juni.

När Nintendo tillfrågades om det låg någon sanning i ryktet svarade de att företaget “doesn’t comment on rumors or speculation.” Ryktet kommer från samma källa som förra året avslöjade att Nintendo DSi skulle släppas i västvärlden i färgerna vitt och rosa den 13 september.

Copyright © Anders NorénKontakta mig