Följ vår...

Etikett silent hill: shattered memories

Så ser Silent Hill: Shattered Memories ut i 720p

För någon vecka sedan publicerade vi bilderNew Super Mario Bros. Wii, uppskalade till en upplösning på 720p genom Nintendo Wii-emulatorn Dolphin. Nu har någon vänlig själ släppt bilder på Konamis nya skräcktitel Silent Hill: Shattered Memories i samma upplösning. Du hittar dem nedan.

36 minuter av gameplay från Silent Hill: Shattered Memories

Killarna hos den amerikanska spelsajten Giant Bomb ägnade deras lördag åt att samlas kring Konamis senaste Nintendo Wii-titel Silent Hill: Shattered Memories och spela in en Quick Look – en film där man får se när de spelar spelet samtidigt som de kommenterar vad som händer på skärmen. Det resulterade i 36 minuter av gameplay från skräcktiteln. Du hittar filmen i slutet av inlägget.

Med lite tur kan filmen ge dig en uppfattning om Silent Hill: Shattered Emories är något att satsa på eller inte, då det är svårt att göra det via recensioner – åtminstone på svenska. Som så ofta är fallet med Konamis titlar (Metal Gear Solid-serien undantagen) har de svenska spelpublikationerna inte förmått visa något större intresse. Den enda recensionen som står att finna är publicerad på Loading, som ger det 7/10 och skriver:

”Det är kul att se hur Climax kommer ut ur Team Silents skugga och vågar ta ut svängarna mer efter karbonkopian Silent Hill: Origins som till och med hade en förklädd Pyramid Head med på ett hörn. Men precis som staden Silent Hill blev resultatet en smula kluvet.”

Trailer: Silent Hill: Shattered Memories (Wii)

Konami har precis publicerat en ny trailer från Nintendo Wii-titeln Silent Hill: Shattered Memories, och det ser… Förvånansvärt lovande ut, faktiskt. Det når svenska spelbutiker i februari.

Trailer: Silent Hill: Shattered Memories (Wii)

Trailer: Silent Hill: Shattered Memories (Wii)

Copyright © Anders NorénKontakta mig