Följ vår...

Etikett raving rabbids travel in time

Trailer: Raving Rabbids Travel in Time (Wii)

YouTube Preview Image

Raving Rabbids får TV-serie

Raving Rabbids

Enligt en jobbannons för animatörer jobbar studion Aardman Animation på en TV-serie baserad på Ubisofts Raving Rabbids-karaktärer, kända från bland annat förra årets Rabbids Go Home och kommande Raving Rabbids Travel in Time.

TV-serien beskrivs som en blandning av CGI-grafik och live action-skådespeleri. Aardman Animation jobbade ursprungligen med lerfigurer, och blev kända över hela världen för filmerna med duon Wallace & Gromit. De övergick till datorskapade animationer i början av 2000-talet.

Förhoppningsvis får vi mer information om projektet inom kort.

Trailer: Raving Rabbids Travel in Time (Wii)

YouTube Preview Image

Trailer: Raving Rabbids Travel in Time (Wii)

YouTube Preview Image

Bilder: Raving Rabbids Travel in Time (Wii)

Gameplay: Raving Rabbids Travel in Time

YouTube Preview Image

Här är Ubisofts gamescom 2010-lineup

Med mindre än en månad kvar till 2010:s upplaga av gamescom-mässan i Köln, Tyskland har Ubisoft publicerat en lista över de titlar som företaget kommer att visa upp. Just Dance 2 och Raving Rabbids: Travel in Time är de mest intressanta för Nintendo-fansen. Hela listan följer.

  • Assassin’s Creed Brotherhood (PS3, Xbox 360)
  • Driver San Francisco (PS3, Xbox 360, Wii)
  • R.U.S.E. (PS3, Xbox 360)
  • Michael Jackson – The Experience (PS3, Xbox 360, Wii, PSP, NDS)
  • Tom Clancy’s H.A.W.X. 2. (PS3, Xbox 360, Wii)
  • Your Shape: Fitness Evolved (Xbox 360)
  • Raving Rabbids: Travel in Time (Wii)
  • MotionSports (Xbox 360)
  • Racket Sports (PS3)
  • Just Dance 2 (Wii)

gamescom 2010 pågår mellan den 18 och 22 augusti.

Ny info om Raving Rabbids: Travel in Time

Raving Rabbids: Travel in Time

Ny information om Ubisofts Wii-titel Raving Rabbids: Travel in Time har publicerats i det senaste numret av Nintendo Power. Som tidigare spel i serien utvecklas det av företagets Paris-studio, som senast jobbade på Red Steel 2.

Raving Rabbids: Travel in Time kommer att ha 25 nya minispel, av vilka ett är ett racing-spel som utspelas i 1500-talets Italien, där kaninerna tar kontroll över Leonardo da Vincis flygmaskin. Man får en hastighetsboost genom att flyga genom ringar och kan samla in power-ups.

Det finns även ett minispel där man sidoscrollar genom Titanic, och ett där man ska förhindra svärdet Excalibur från att hamna i fel händer. Spelet innehåller många mellansekvenser, och man kan få se olika versioner av de historiska händelserna beroende på hur man spelar. Ett exempel som nämndes var att Arthur drar upp en toalettborste ur stenen istället för ett svärd.

Raving Rabbids: Travel in Time släpps till Nintendo Wii den 11 november.

Trailer: Raving Rabbids: Travel in Time (Wii)

YouTube Preview Image

Raving Rabbids: Travel in Time till Wii

Rayman Raving Rabbids 2

Ubisoft har genom en trailer på företaget presskonferens på E3-mässan i Los Angeles tillkännagivit att en ny titel i Raving Rabbids-serien är under utveckling till Nintendo Wii. Titeln, som heter Raving Rabbids: Travel in Time, verkar baserat på trailern berätta hur kaninerna reser tillbaka till olika tidsperioder (i en tvättmaskin!) och sabbar historieskrivningen.

Mer information bör komma inom den närmaste framtiden. Raving Rabbids: Travel in Time har inte fått något releasedatum ännu.

Copyright © Anders NorénKontakta mig