Följ vår...

Etikett professor layton and the mask of miracle

Trailer: Professor Layton and the Mask of Miracle (3DS)

YouTube Preview Image

Rykte: 3DS släpps i Japan 11 november, till Europa i mars

Nintendo 3DS

Den tyska dagstidningen Bild hävdar att de vet vad Nintendo kommer att avslöja för releasedatum för Nintendo 3DS på deras presskonferens i veckan.

Enligt tidningen kommer Nintendo 3DS att släppas i Japan den 11 november, och nå Europa i mars 2011 till ett pris under 200 euro (1 800 kronor). Mario Kart 3D, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D och Professor Layton and the Mask of Miracle omnämns som lanseringstitlar för det europeiska släppet.

Nintendo har tidigare sagt att konsolen kommer att ha släppts i samtliga regioner innan det nuvarande finansårets slut, vilket översätts till slutet av mars 2011. Även om Bild inte nämner något om det nordamerikanska släppet bör alltså det ske samtidigt som det europeiska.

Exakta datum kan komma den här onsdagen, då Nintendo Japan håller en presskonferens för systemet. Enligt Nintendo UK kommer presskonferensen att beröra “launch timings, price and shipment details.” Återkom på onsdag för information om vad som avslöjades.

Professor Layton and the Mask of Miracle till 3DS

Level-5:s femte spel i Professor Layton-serien, Professor Layton and the Mask of Miracle, har blivit tillkännagiven som en Nintendo 3DS-titel.

Det kommer att att släppas nästa höst i Japan, och är det andra spelet i den nuvarande triologin, vilket gör det till den femte titeln i serien. Det föregicks av Professor Layton and the Specter’s Flute, som utspelas tre år före det första spelet i serien; Professor Layton and the Curious Village.

Hittills har endast två spel i serien lokaliserats till västvärlden, så vi hoppas att Nintendo bestämmer sig för att släppa det tredje i den första triologin snart så att Professor Layton and the Mask of Miracle kan släppas här också. Du hittar bilder av titeln här.

Bilder: Professor Layton and the Mask of Miracles (3DS)

Copyright © Anders NorénKontakta mig