Följ vår...

Etikett pokémon black

Pokémon Black/White säljs i 2,6 milj. ex. på två dagar

Det verkar som att japaner gillar spelen i Pokémon-serien. De två senaste, Pokémon Black och Pokémon White, såldes i 2,63 miljoner exemplar under deras första 48 timmar i butikerna i Japan. Inga dåliga siffror, även med Pokémon-seriens mått mätt.

Många av de sålda exemplaren är förmodligen förhandsbokade, då Nintendo i slutet av augusti proklamerade att de redan hade förhandsbokats i över en miljon exemplar.

Pokémon Black och Pokémon White släpps här i västvärlden tidigt nästa år. Spelen fick nyligen högsta betyg av speltidningen Famitsu.

Famitsu ger Pokémon Black/White 40/40

Famitsu, Japans största speltidning, har publicerat den första recensionen av kommande DS-titeln Pokémon Black och Pokémon White. I den tilldelar de Pokémon-seriens senaste dubbelutgåva deras högsta betyg; 40 av 40.

Pokémon Black och Pokémon White blev det 15:e spelet i tidningens historia att få 40/40, och det tredje spelet till Nintendo DS. De andra DS-spelen som har fått betyget är Nintendogs (2005) och Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies (2009).

Pokémon Black och Pokémon White förväntas släppas i västvärlden i början av 2011.

Pokémon Black/White når 1 miljon förhandsbokningar

Dagens nyhet: japaner verkar gilla Pokémon-serien. Trots att det är flera månader kvar tills att Pokémon Black och Pokémon White släpps har de två nästa delarna i serien redan förhandsbokats i över en miljon exemplar. Det innebär innebär att de är seriens snabbast säljande titlar – trots att de inte ens har släppts ännu.

Pokémon Black och Pokémon White når Europa tidigt 2011.

Bilder: Pokémon Black/White (DS)

Endast nya Pokémon i Black/White

Det verkar som att vi kommer att få klara oss utan Pikachu, Charizard och Mew när Pokémon Black och Pokémon White släpps nästa år. GameFreaks Junichi Masuda har avslöjat via sin blogg att spelarna inte kommer att stöta på bekanta Pokémon förrän de har klarat av spelet.

Masuda förklarar att han hoppas att det låter spelare som är nya till serien att få samma fräscha upplevelse som de som introducerades till serien för femton år sedan. Pokémon Black och Pokémon White släpps någon gång under nästa år.

Film: Pokémon Black/White (DS)

YouTube Preview Image

Bilder: Pokémon Black/White (DS)

Pokémon Black/White får japanskt datum

Game Freak har släppt en ny trailer för Pokémon Black och Pokémon White, i vilken de avslöjar att spelen kommer att släppas i Japan den 18 september. Det brukar vanligtvis dröja runt sex månader innan spel i Pokémon-serien lokaliseras till västvärlden, så vi kommer förmodligen att få vänta till mars-april nästa år innan Pokémon Black och White släpps här i Sverige.

Trailer: Pokémon Black/White (DS)

YouTube Preview Image

Bilder: Pokémon Black/White (DS)

Copyright © Anders NorénKontakta mig