Följ vår...

Etikett phoenix wright

Phoenix Wright-serien släpps till WiiWare i januari

Phoenix Wright – Phoenix pekar

Nintendo har tillkännagivit att spelen i Phoenix Wright-serien kommer att släppas till WiiWare. Phoenix Wright: Ace Attourney är först ut i januari, Justice For All följer i mars och sist men inte minst släpps Trials and Tribulations i maj. De kommer att kosta 1000 Wii Points per styck.

”Rise from the Ashes”, en bonusrättegång till Phoenix Wright: Ace Attourney, kommer också att släppas under maj månad. Den blir din för en blygsam summa på 100 Wii Points.

Notera att samtliga titlar är raka konverteringar av Nintendo DS-spelen, med allt vad det innebär för ljudkvalitet, grafik och skärmupplösning.

Rykte: Phoenix Wright är på väg till Wii

Inom kort kommer vi att kunna skrika ”Objection!” och ivrigt vifta med WiiMoten framför våra TV-apparater. Åtminstone om man ska tro USK, organisationen ansvarig för åldersmärkningar i Tyskland.

En ny produktsida hos USK visar att Nintendo DS-serien Phoenix Wright kommer att släppas till Nintendo Wii. Mer än så står det inte – inga detaljer, inget releasedatum, inget klargörande om det kommer att släppas i butik eller via WiiWare. Förhoppningsvis får vi ett klargörande från Capcom inom den närmaste framtiden.

Copyright © Anders NorénKontakta mig