Följ vår...

Etikett nintendogs

Nintendogs 3DS bekräftat, har katter

Nintendogs

Kinectimals, gå och lägg dig – Nintendo har tillkännagivit att en ny Nintendogs-titel är under utveckling. Den kommer att släppas till Nintendo 3DS, Nintendos nästa bärbara konsol som avtäcktes på företagets E3-konferens tidigare ikväll.

Exakt vad den kommer att heta vet vi inte, men vi vet att den kommer att ha katter. Mycket mer än så vet vi dock inte. Mer information, och de första bilderna/filmerna, kommer förhoppningsvis inom kort.

Den första Nintendogs-titeln tillkännagavs till Nintendo DS innan konsolen lanserades och släpptes 2005, strax efter release.

Miyamoto hintar om kattspel från Nintendo

Nintendo-chefen Shigeru Miyamoto har lämnat en inte speciellt diskret hint om att företaget jobbar på ett spel som involverar katter.

I slutet av en Q&A-session från förra veckan sade Miyamoto ”Also, I’ve recently been caring for cats. That is all.” Nintendos verkställande direktör Satoru Iwata klargjorde det kryptiska meddelandet med orden ”He just gave a big hint.”

Vi kan med andra ord räkna med att få se Nintencats på butikshyllorna inom den närmaste framtiden. Inte speciellt förvånande, med tanke på hur många exemplar Nintendogs såldes i.

Copyright © Anders NorénKontakta mig