Följ vår...

Etikett motoheroz

RedLynx Games jobbar på WiiWare-titel

RedLynx Games, den finska studion bakom Xbox Live Arcade-titeln Trials HD, har tillkännagivit att de kommer att släppa racingspelet MotoHeroz till WiiWare tidigt 2011. Precis som Trials HD är MotoHeroz en 2D-racerplattformare där spelaren ska försöka klara av hinderbanor genom att vicka sitt fordon från höger till vänster.

I MotoHeroz ligger dock fokus på racing istället för bergsbestigning, och det innehåller även en multiplayeraspekt. Upp till fyra spelare kan delta på samma bana, och om någon spelare faller bakom och hamnar ur skärm är han ute ur matchen. Spelet kommer att innehålla över 100 banor och möjligheten att spela om banor man redan har avklarat för att jaga bättre tider.

Banredigeraren från Trials HD saknas i MotoHeroz, men istället kommer RedLynx att varje dag tillgängliggöra en ny bana för nedladdning över WiFi. Vi vet ännu inte hur mycket MotoHeroz kommer att kosta, men vi vet att det planeras att släppas någon gång under 2011. Vi håller tummarna för bilder och gameplay-film inom kort.

Copyright © Anders NorénKontakta mig