Följ vår...

Etikett kingdom hearts

Nytt Kingdom Hearts-spel avtäcks på E3

Kingdom Hearts II

Tetsuya Nomura, skaparen av Kingdom Hearts-serien, har släppt en liten bomb i samtal med speltidningen Game Informer: en ny Kingdom Hearts-serien kommer att avtäckas under E3-mässan näst-nästa vecka.

Sammanlagt kommer två nya titlar i serien att tillkännages under det här året, berättade Nomura. Så nog måste en av dem vara Kingdom Hearts III? Nope. Tetsuya Nomura påpekade att han inte har tillkännagivit någon uppföljare till Kingdom Hearts II ännu, och för att inte lämna kvar något tvivel alls sade han att spelen var “two titles other then III”.

Spelet som avtäcks på E3 bör ses som “something for the North American fans”, fortsatte Nomura, som dessutom avslöjade att det kommer att släppas till antingen PlayStation Portable eller Nintendo DS. Vi håller tummarna för det senare.

”Flera” Kingdom Hearts-titlar planerade

Kingdom Hearts II

Tetsuya Nomura, mannen bakom Kingdom Hearts-serien, har låtit avslöja att de har planer på ”flera” titlar i Square Enix/Disney-hybriden.

“I can’t really give many details, but we do have several titles being planned and some in preparation for development, so I hope you’ll look forward to those in the future,” sade han.

Nomura har redan berättat att en ny Kingdom Heart-titel kommer att släppas i Japan i år. Det är dock inte Kingdom Hearts III.

Tetsuya Nomura jobbar på två otillkännagivna spel

Tetsuya Nomura, känd för sitt arbete med Kingdom Hearts– och Final Fantasy-serierna, må vara aktuell med PlayStation Portable-titeln Kingdom Hearts: Birth by Sleep som släpps i Japan nästa månad, men det är tydligen inte det enda projektet som Square Enix-profilen jobbar på.

I det senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu berättar Tetsuya Nomura själv att han jobbar på två nya, ännu otillkännagivna spel. Om det första säger han att utvecklingen går framåt utan större problem, och att de just nu börjar jobba på röstarbetet. Riktigt så många detaljer fick vi inte om det andra spelet – Nomura var bara villig att avslöja att det inte är ett helt nytt projekt. Mycket mer än så fick vi inte veta i dagsläget.

Copyright © Anders NorénKontakta mig