Följ vår...

Etikett kingdom hearts re:coded

Kingdom Hearts re:Coded släpps i januari

Square Enix tillkännagav idag att Nintendo DS-titeln Kingdom Hearts re:Coded kommer att släppas den 14 januari i Europa.

Kingdom Hearts re:Coded utspelas efter Kingdom Hearts II, och låter spelare ta del av ett nytt äventyr genom vilket de åter stiftar bekantskap med karaktärer och platser från den populära rollspelsserien. Spelet innehåller nya spelmekaniker och ett speciellt avatarsystem.

Den 14 januari, alltså. Kingdom Hearts re:Coded släpps i Japan på fredag.

Nomura: Kingdom Hearts 3D utspelas efter Re:coded

Square Enix Tetsuya Nomura, manne bakom Kingdom Hearts-serien och producent för alla spel i serien, har avslöjat att Kingdom Hearts 3D är nästa, riktiga spel i serien och utspelas efter Nintendo DS-titeln Kingdom Hearts Re:coded.

Kingdom Hearts 3D utvecklas till Nintendo 3DS, Nintendos nästa bärbara konsol, och tillkännagavs på E3-mässan i juni. Det saknar fortfarande releasedatum, och kommer enligt Nomura att bli Kingdom Hearts-teamets fokus först när den japanska versionen av PSP-titeln Kingdom Hearts: Birth by Sleep är färdigt.

Nomura avslöjade även att Kingdom Hearts Re:coded har 800 olika föremål som spelarens avatar kan ikläda sig och använda, av vilka vissa är riktigt ovanliga. Kingdom Hearts: Re:coded släpps i västvärlden i slutet av 2010.

Nomura: Re:coded är nästan färdigt

Tetsuya Nomura, producent hos Square Enix, har sagt att kommande Nintendo DS-rollspelet Kingdom Hearts Re:coded är ”nästan färdigt”, och kommer att släppas i Japan den 7 oktober. Det förväntas släppas i västvärlden först nästa år.

“KH Re:Coded, which is set for release on 10/7, is almost complete as far as development goes. We’re currently working on the packaging and promotions. The approach has changed a bit this time to light taste.”

Nomura avslöjade i ett annat sammanhang att han jobbar på ett par titlar som ännu inte har blivit tillkännagivna, och att röstarbetet för vissa av spelen är färdigt. Vi håller ögonen öppna efter mer information.

Bilder: Kingdom Hearts Re:coded (DS)

Kingdom Hearts Re:Coded till Japan 7 oktober

Det senaste numret av spel/mangatidningen V Jump har bekräftat att Square Enix rollspel Kingdom Hearts Re:Coded kommer att släppas i Japan den 7 oktober.

Spelet är en Nintendo DS-remake av en serie av mobilspel som släpptes i Japan under namnet Kingdom Hearts coded. Det utspelas efter Kingdom Hearts II, och förväntas nå västvärlden i slutet av 2010 eller tidigt nästa år.

Bilder: Kingdom Hearts Re:coded (DS)

Bilder: Kingdom Hearts Re:coded (DS)

Kingdom Hearts Re:coded tillkännagivet

Square Enix har tillkännagivit via ett tråkigt detaljfattigt pressmeddelande att en ny Kingdom Hearts-titel vid namn Kingdom Hearts Re:coded är på väg till Nintendo DS. Spelet är en Nintendo DS-remake/lokalisering av en serie av mobilspel som släpptes i Japan mellan november 2008 och januari 2010.

Kingdom Hearts Re:coded utspelas efter handlingen i PlayStation 2-titeln Kingdom Hearts II. Benjamin Syrsa tittar i den dagbok som han antecknade i under sitt senaste äventyr med Sora, och upptäcker en anteckning som han inte har skrivit. Så hur hamnade den i hans dagbok? Kung Musse bestämmer sig för att ge sig in i dagboken för att ta reda på det.

Enligt den lista Square Enix publicerade tidigare idag kommer vi att få se mer av Kingdom Hearts Re:coded på E3-mässan, som rullar igång tisdagen den 15 juni.

Här är Square Enix lineup för E3 2010

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

Square Enix har höjt vår pepp för den kommande E3-mässan med några snäpp genom att tillkännage vilka titlar de kommer att plocka med sig och visa upp. Som alltid med den japanska utvecklaren innehåller listan många intressanta titlar för de som går igång på rollspel.

 • The 3rd Birthday (PSP)
 • Deus Ex: Human Revolution (PC/PS3/360)
 • Dungeon Siege 3 (PC/PS3/360)
 • Final Fantasy XIV (PC/PS3)
 • Final Fantasy: The 4 Heroes of Light (DS)
 • Front Mission: Evolved (PC/PS3/360)
 • Kane & Lynch 2: Dog Days (PC/PS3/360)
 • Kingdom Hearts: Birth By Sleep (PSP)
 • Kingdom Hearts: Re:Coded (DS)
 • Lara Croft & The Guardian of Light (PC/PS3/360)
 • The Tales of Bearsworth Manor: Chaotic Conflicts (Wii)
 • The Tales of Bearsworth Manor: Puzzling Pages (Wii)

E3-mässan rullar igång på tisdag nästa vecka, men Activision, Ubisoft och Electronic Arts tjuvstartar med presskonferenser på måndag.

Copyright © Anders NorénKontakta mig