Följ vår...

Etikett james bond: bloodstone

n-Space kan vara på väg mot konkurs

n-Space

I augusti avslöjades det att den 15 år gamla amerikanska spelstudion n-Space sade upp 25 anställda på grund av vad företaget kallade ”tillfälligt minskad efterfrågan”. Baserat på n-Spaces uttalande verkade det som att de skulle återhämta sig, men för några dagar sedan började ett rykte spridas om att studion kommer att stängas ned helt och hållet.

Nu har n-Space kommenterat ryktena. Tydligen avbröt en utgivare ett samarbete med studion tidigare den här veckan, vilket tvingade n-Space att ta ”drastic action” – att säga upp anställda. Dan O’Leary, en av studions grundare, vägrar dock utesluta att de kommer att resa sig på nio.

”n-Space is down, but definitely not out.”

Huruvida n-Space överlever krisen kommer förmodligen bli uppenbart inom kort. De jobbar för närvarande på Tron: Evolution till DS och Tron: Evolution – Battle Grids till Wii samt DS-versionerna av Call of Duty: Black Ops, GoldenEye 007 och James Bond: BloodStone.

Rykte: Nästa James Bond-spel heter Bloodstone

James Bond

Den brittiska återförsäljaren HMV har publicerat en produktsida för ett racingspel till Xbox 360, PlayStation 3 och Nintendo Wii vid namn James Bond: Bloodstone.

Vi har länge vetat att Project Gotham Racing-utvecklaren Bizarre Creations jobbar på ett racing/actionspel baserat på Metro Goldwyn-Mayers hemlige agent, och såvida HMV inte har fått något om bakfoten kommer det alltså att heta James Bond: Bloodstone. Med tanke på att Bizarre aldrig har utvecklat något spel till Nintendos plattformar tidigare skulle vi dock gissa att Wii-versionen kommer att skötas av någon annan studio.

Activision, spelets utgivare, har tidigare sagt att racingtiteln kommer att släppas under 2010:s fjärde kvartal. Mer information kommer förmodligen att släppas på E3-mässan i juni.

Copyright © Anders NorénKontakta mig