Följ vår...

Etikett ign

Super Mario Galaxy 2 får 10/10 av IGN

Super Mario Galaxy 2

Den amerikanska spelsidan IGN har precis publicerat sin recension av Super Mario Galaxy 2, och i den ger de spelet tio av tio – vilket gör Super Mario Galaxy 2 till det 29:e spelet att ha fått full pott av IGN. Ett utdrag från recensionen följer.

“I think the one thing you should take away from this review: Super Mario Galaxy 2 wholly exceeded my expectations. Leading up to the game’s release I hadn’t expected much more than simply ‘more of the same.’ I loved the original Super Mario Galaxy, but the company would have to do something pretty special to really ‘wow’ me. Consider me ‘wowed.’”

Du hittar dessutom IGN:s videorecension av spelet i slutet av artikeln. Super Mario Galaxy 2 släpps nu på söndag i USA, och recensionsembargot för övriga amerikanska publikationer lyfts på måndag morgon. Vi i Europa får vänta till den 11 juni innan vi kan ta del av den italienske rörmokarens senaste äventyr.

Här är årets E3-utställare och spel

Som ni med all säkerhet vet drar E3-mässan i Los Angeles igång i början av juni, och med bara en månad kvar till startskottet har IGN sammanställt en massiv lista över vilka utställare och spel som kommer att dyka upp på mässan. Du hittar den nedan.

Vi kommer inte att kunna närvara på E3 i år, men vi kommer att följa de publikationer som är på plats och hålla ögonen öppna efter Nintendo-relaterade nyheter. 15-17 juni är datumen att hålla i minnet.

+ Fortsätt läsa

Copyright © Anders NorénKontakta mig