Följ vår...

Etikett happy hammerin

Nintendo-nedladdningar v. 1 2010

Nintendo inleder 2010 med fem nya titlar till WiiWare och DSiWare – Virtual Console lyser med sin frånvaro den här veckan också – av vilka den mest intressanta nog får sägas vara Dragon’s Lair; en remake av det kultförklarade arkadspelet från åttiotalet.

WiiWare:

  • Happy Hammerin’ (500 WiiPoints)
  • Tomena Sanner (500 WiiPoints)

DSiWare:

  • Dragon’s Lair (800 DSiPoints)
  • High Stakes Texas Hold’em (500 DSiPoints)
  • Miami Nights: Life in the Spotlight (500 DSiPoints)

Fotnot: 100 DSi/WiiPoints motsvarar 10 kronor.

Gamebridge tillkännager Happy Hammerin’ till WiiWare

Happy Hammerin' – Mullvad och logotyp

Den brittiska spelutgivaren Gamebridge har tillkännagivit WiiWare-titeln Happy Hammerin’; ett partyspel i vilket du och dina vänner får banka på stackars mullvadar med WiiMoten.

Happy Hammerin’ bjuder på tre olika spellägen: Mole Marathon för en spelare, Mole Adventure för en till två spelare och Party Battle för en till fyra spelare. Spelets banor är uppdelade i fyra olika teman – skräck, Japan, djungel och rymden – och kommer i tre olika svårighetsgrader. Ni som gillar att tävla om förstaplatsen på poänglistorna kommer även att kunna publicera era resultat på nätet för att få se hur ni ligger till på världsrankingen.

Happy Hammerin’ släpps till WiiWare någon gång under julen. Det har inte fått prislapp ännu. Mer information och ett par bilder hittar du på spelets officiella hemsida.

Copyright © Anders NorénKontakta mig