Följ vår...

Etikett grasshopper manufacture

Nya bilder: No More Heroes 2: Desperate Struggle (Wii)

Ubisoft har öppnat den officiella hemsidan för kommande No More Heroes 2: Desperate Struggle. Du hittar den här. I samma veva har de också publicerat en bunt nya bilder från spelet, och vi har bifogat dem för ditt viewing pleasure nedan. Vill du se ännu mer av spelet hittar du ett par filmer i länken ovan.

No More Heroes släpps till Xbox 360 och PlayStation 3

No More Heroes – Svingar laserklingan i korridor

Det senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu bekräftar att PlayStation 3- och Xbox 360-versioner av No More Heroes är under utveckling. Den tidigare Nintendo Wii-exklusiva actiontiteln utvecklades av Grasshopper Manufacture och nådde Europa i början av 2008.

Enligt Siliconera, som även har scannat den aktuella sidan i Famitsu, tyder snacket på japanska spelforum på att Xbox 360- och PlayStation 3-versionen kommer att bjuda på nya spellägen, japanska röster – No More Heroes hade enbart engelska diton – och når japanska butiker den 25 februari nästa år.

Det är ännu inte känt om spelet kommer att nå väst, eller om dess uppföljare – No More Heroes 2: Desperate Struggle – kommer att göra hoppet till Xbox 360 och PlayStation 3.

Copyright © Anders NorénKontakta mig