Följ vår...

Etikett eurocom

GoldenEye pushar Wii ”incredibly hard”

GoldenEye 007

Julian Widdows, ansvarig producent för GoldenEye 007 hos Eurocom, har sagt att företaget pushar konsolen oerhört hårt med förstapersonsskjutaren.

“I think Eurocom also have something to prove. That [Wii] is a perhaps sometimes underrated and underused piece of hardware. They’re pushing it incredibly hard, I mean the graphics are phenomenal and their production values, both cinematic and facial animation production values, the destructibility is incredible for the platform.”

Om du vill se exakt hur hårt GoldenEye 007 pushar konsolen kan du titta på en bunt bilder från spelet som Eurocom släppte förra veckan. Du hittar dem här. GoldenEye 007 släpps till Wii och Nintendo DS i november.

Rykte: Nya GoldenEye till Wii i november

En källa nära till Activision har berättat för Eurogamer att utgivaren jobbar på ett nytt GoldenEye 007-spel till Nintendo Wii och DS, och att det kommer att släppas någon gång i november. Titeln ”kan vara” en remake av Rare:s James Bond-spel till Nintendo 64 från 1997.

Nyheten kommer dagen efter att någon skickade en bunt bilder till GoNintendo som tyder på att en ny GoldenEye-titel är på väg till Nintendos konsol. Den källan nämnde dock inte något om en Nintendo DS-version.

Eurogamers källa uppgav även att Activision planerar att avtäcka spelet på E3-mässan näst-nästa vecka, och att det utvecklas av studiorna Eurocom (Vancouver 2010) och n-Space (Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion). Activision har valt att inte kommentera ryktet.

Mer information på E3, alltså. Bilden är från Nintendo 64-titeln GoldenEye 007.

Copyright © Anders NorénKontakta mig