Följ vår...

Etikett electronic arts e3-konferens 2010

Need for Speed: Hot Pursuit till Wii

YouTube Preview Image

Under Electronic Arts presskonferens på E3-mässan i Los Angeles tidigare ikväll avtäckte företaget Need for Speed: Hot Pursuit; en titel utvecklad av Burnout-skaparna hos Criterion Games. Nintendo Wii-versionen utvecklas av Exient (Need for Speed: Undercover Wii).

I Need for Speed: Hot Pursuit får spelare uppleva spänningen i att skapa en karriär som tjuv eller polis – ensam eller tillsammans med vänner över nätet. Vi håller tummarna för mer information om spelet, och Wii-versionen i synnerhet, under de närmaste dagarna.

Need for Speed: Hot Pursuit släpps den 16 november.

EA Sports Active 2 att innehålla hjärtmonitor

EA Sports Active

Under Electronic Arts pågående presskonferens på E3-mässan i Los Angeles har företaget tillkännagivit att uppföljaren till Wii-titeln EA Sports Active kommer att innehålla en hjärtmonitor, som kommer att hjälpa mjukvaran att fastställa huruvida den träning som spelaren får är effektiv eller inte.

Under presskonferensen visades även ett träningsläge där spelaren åker cykel i bergsterräng. Man springer på plats för att få cykeln att röra sig framåt och hoppar för att ta sig över hinder. EA Sports Active 2 släpps den 16 november.

Copyright © Anders NorénKontakta mig