Följ vår...

Etikett driver

Ubisoft: Raving Rabbids 4 och nytt Driver släpps under 2010-2011

Ubisoft har tillkännagivit att kaninerna från Raving Rabbids-serien kommer att återvända till Nintendo Wii under nästa finansår i Rayman Raving Rabbids 4.

Företaget har inte släppt några detaljer om spelet ännu, men såvida seriens koncept inte har förändrats sedan Rayman Raving Rabbids TV Party kommer dess fjärde del att bjuda oss på fler minispel. Ni som hellre skulle vilja se en uppföljare till förra årets Rabbids Go Home kommer alltså att få vänta lite till. Vi har inte heller något releasedatum ännu. Finansåret 2011 översätts till någon gång mellan den 31 mars 2010 och den 1 april 2011, men känner vi Ubisoft rätt kommer vi att få se det här på butikshyllorna i tid till årets julhandel.

Ubisoft tillkännagav samtidigt att ett nytt spel i Driver-serien är på väg. Som i fallet ovan fick vi inte veta mycket mer än så, vilket innebär att vi i dagsläget inte har någon koll på vilka plattformar spelet kommer att släppas till. Förhoppnings får vi mer information om bägge dessa titlar inom kort.

Copyright © Anders NorénKontakta mig