Följ vår...

Etikett dragon age 2

Rykte: BioWare jobbar på bärbar titel

BioWare

Enligt LinkedIn-profilen för en av BioWares Quality Assurance-chefer jobbar företaget på ett ”Unannounced Handheld Game”. Profilen tillhör Mitchell Fujino, som tydligen ansvarar för QA-arbetet på titeln. Han har tidigare haft samma position på BioWares Sonic Chonicles: The Dark Brotherhood-team; DS-titeln från 2008.

Så, vad kan det vara för något? En av BioWares grundare, Greg Zeschuk, har sagt att han blev ”blown away” när han först fick se Nintendo 3DS, och att BioWare skulle kunna komma att utveckla titlar till konsolen i framtiden – förbehållet att dess onlinestöd är tillräckligt omfattande. Ett bärbart Dragon Age är dock inte aktuellt. Det ryktet tog Zeschuk död på i mitten av juli.

Med tanke på att BioWare har talat sig varma för iPhone och iPad finns det också en möjlighet att det ej utannonserade bärbara spelet kommer att släppas till Apples ”konsoler”. I samband med att Mass Effect 2 nådde butikerna tidigt 2010 släppte BioWare ett mindre bihang till iPhone. Det är möjligt att det här är något liknande, men för Dragon Age 2, som släpps i mars nästa år.

Copyright © Anders NorénKontakta mig