Följ vår...

Etikett donkey kong country returns

Bilder: Donkey Kong Country Returns (Wii)

Donkey Kong Country Returns får datum

Bergsala har tillkännagivit att Nintendo Wii-plattformaren Donkey Kong Country Returns kommer att släppas den 3 december här i Sverige. Lagom till julhandeln, alltså. Spelet släpps den 21 november i USA.

Bilder: Donkey Kong Country Returns (Wii)

Här är Nintendos gamescom 2010-lineup

gamescom

Nintendo har följt Square Enix exempel och avslöjat vilka titlar som företaget kommer att visa upp på gamescom-mässan i Köln senare den här månaden. Så gott som alla titlar som fanns på E3-mässan i Los Angeles i juni finns med på listan.

De största Wii-titlarna är The Legend of Zelda: Skyward Sword, Metroid: Other M, Wii Party, Donkey Kong Country Returns, Kirby’s Epic Yarn med flera, medan Nintendo DS-fansen bland annat kan se fram emot Golden Sun: Dark Dawn, Professor Layton and the Lost Future och Mario vs Donkey Kong Miniland Mayhem.

Nintendo 3DS omnämns dock inte. Förhoppningsvis får vi ett klargörande från Nintendo om huruvida konsolen kommer att finnas på plats eller inte inom kort. Att de inte kommer att hålla någon presskonferens vet vi dock sedan tidigare – det avslöjade företaget förra veckan.

Listan över de titlar som företaget kommer att visa upp följer.

+ Fortsätt läsa

Här är Donkey Kong Country Returns

Donkey Kong Country Returns

Nintendo har skickat över information om handlingen och kontrollerna i Retro Studios kommande plattformare Donkey Kong Country Returns, som tillkännagavs på Nintendos E3-konferens i tisdags.

Ett gäng onda Tikis har tagit kontrollen över djuren på Donkey Kong Island, och tvingar dem att stjäla bananer från Donkey Kongs bananodlingar. Donkey Kong ger sig ut på ett plattformsäventyr för att ta tillbaka bananerna, och till sin hjälp har han sin jetpack-utrustade brorson Diddy Kong. Man kan spela Donkey Kong Country Returns på egen hand eller i co-op.

Man styr Donkey med Nunchuken och och skakar på Wiimoten när man vill att han ska börja slå i marken. Donkey Kong Country Returns släpps till Nintendo Wii i tid till julhandeln.

Intervju: Donkey Kong Country Returns

Gameplay: Donkey Kong Country Returns (Wii)

YouTube Preview Image

Gameplay: Donkey Kong Country Returns (Wii)

Trailer: Donkey Kong Country Returns (Wii)

YouTube Preview Image

Bilder: Donkey Kong Country Returns (Wii)

Copyright © Anders NorénKontakta mig