Följ vår...

Etikett dark void zero

Capcom är inte färdiga med Dark Void Zero

Dark Void Zero

Seth Killian, community manager hos Capcom, har konstaterat att det inte är omöjligt att vi kommer att få se mer av DSiWare-titeln Dark Void Zero i framtiden. Men kommer spelet att släppas till Nintendo Wii, PlayStation 3 eller Xbox 360?

“You have not yet heard the last of Dark Void Zero, but I dunno what the plans might be for Wii/X360/PS3. None as yet, but it does seem like a natural fit. OG fun is OG fun.”

För bara ett par dagar sedan sade Capcom att de var nöjda med spelets försäljning. Även om Dark Void Zero kanske inte är på väg till Nintendo Wii verkar det inte vara helt uteslutet att det förr eller senare kommer en uppföljare.

Bilder: Dark Void Zero (DSiWare)

Capcom tillkännager DSiWare-plattformaren Dark Void Zero

Capcom har tillkännagivit Dark Void Zero; en 2D-plattformare till DSiWare som berättar vad som händer före handlingen i den kommande PC, PlayStation 3 och Xbox 360-titeln Dark Void.

Inte helt olikt Capcoms uppväckande av Mega Man-serien genom Mega Man 9 och kommande Mega Man 10 kommer Dark Void Zero att bjuda på lågupplöst 2D-plattformande som säkert kommer att tilltala Nintendo Entertainment System-nostalgikerna. Spelaren antar rollen som Rusty, den första människan att födas i The Void – en parallell dimension till vår egen – som måste befria jorden från ockupanterna The Watchers med hjälp av Nikola Teslas jetpack.

Dark Void Zero släpps till DSiWare i januari, och kommer att kosta 500 DSiPoints – motsvarande 50 kronor. Du hittar de första bilderna från spelet här.

Copyright © Anders NorénKontakta mig