Följ vår...

Etikett boomzap entertainment

Majesco Entertainment tillkännager Pirates Plund-Arrr till Wii

Majesco Entertainment har precis tillkännagivit Pirates Plund-Arrr; ett beat ‘em up till Nintendo Wii. I det skickas spelaren ut på en vild jakt efter piratkaptenen Rudebelly, som har stulit The Sceptre of Power (Maktens spira) och med den släppt lös en armé av zombies, mumier, spöken och skelett över de sju haven.

Jakten på kapten Rudebelly tar spelaren till platser som ett mörkt träsk, en stad belägen under vattnet och spökfyllda herrgårdar. Baserat på de första bilderna – som du hittar i slutet av artikeln – är det här inte ett spel som tar sig självt på särskilt stort allvar. Under spelets gång möter du bland annat infödingar som anfaller med köttklubbor och pirater som gör ”drive-by’s” på vildsvin. Å andra sidan, vem behöver allvar?

För att kunna hävda sig mot motståndet har din pirat en bred arsenal av vapen att välja ifrån, och han kan även plocka upp föremål i omgivningarna och använda dem i striderna. Under spelets gång samlar man dessutom på sig erfarenhetspoäng som kan investeras i nya förmågor eller öka din pirats hälsa och skada. Föredrar man att spela tillsammans med andra kan man även uppleva Pirates Plund-Arrr tillsammans med upp till tre andra spelare i co-op-läget.

Pirates Plund-Arrr utvecklas av Boomzap Entertainment och kommer att nå svenska butikshyllor någon gång under 2010. Du hittar de första bilderna nedan.

Copyright © Anders NorénKontakta mig