Följ vår...

Etikett bookworm

Bookworm släpps till Nintendo DSiWare idag

Bookworm – En mask i menysystemet

PopCap Games har tillkännagivit att Bookworm når Nintendo DSiWare idag. Ordpusseltiteln är det första av PopCaps spel att släppas på Nintendos bärbara, och de lovar att den kommer att följas av fler titlar i framtiden – bland annat kommer Bejeweled Twist att släppas inom kort.

“We’re leading our foray into the DSiWare market with Bookworm – a game loaded with deep, classic gameplay action that we believe raises the bar for what should be offered in Nintendo’s online store,” sade PopCap Games Ed Allard.

Om du fortfarande är osäker på vad Bookworm faktiskt är för något kan du pröva en onlineversion av spelet här. DSiWare-versionen är tillgänglig från och med idag och kostar 500 DSi Points – motsvarande 50 kronor.

PopCap och EA tillkännager DSiWare-titlar

Det verkar som att Electronic Arts och PopCap Games har planer på att släppa ett antal titlar till Nintendos DSiWare-tjänst.

PopCap Games Scrabble-titel Bookworm kommer att släppas senare den här månaden, och Bejeweled Twist når tjänsten i mitten av oktober. De som inte har införskaffat en Nintendo DSi kommer även att kunna köpa spelen i butik. Bookworm och Bejeweled Twist släpps i fysisk form i december respektive början av året.

Electronic Arts Scrabble – uppenbarligen inte helt olika Bookworm – Littlest Pet Shop, Downtown Texas Hold’em och fler otillkännagivna titlar släpps senare i höst, och MySims and Sudoku nådde tjänsten igår. Priserna för de ännu inte släppta titlarna har inte avslöjats.

Copyright © Anders NorénKontakta mig