Följ vår...

Etikett american heart association

Nintendo tillkännager samarbete med American Heart Association

Igår kväll kallade Nintendo och American Heart Association till presskonferens i New York för att tillkännage att samarbete. I framtiden kommer varje Nintendo Wii-paket som säljs i USA att ha hälosorganisationens logotyp stämplad på framsidan. De nya paketen är det första steget i ett ”strategiskt samarbete” mellan organisationerna, som avser att uppmuntra människor till att vara fysiskt aktiva när de spelar.

Det här innebär att samarbetet mellan Nintendo och American Heart Association inte har något att göra med Wii Vitality Sensor, som vi förutspådde i ett inlägg i förrgår. Inte ännu, åtminstone. Tillbehöret förväntas visas upp på E3 2010, som arrangeras i mitten av nästa månad.

Nintendo och American Heart Association gör tillkännagivande den 17 maj

Wii Vitality Sensor

Den ideella hälosorganisationen American Heart Association och Nintendo har skickat ut ett pressmeddelande i vilket de berättar att de båda organisationerna kommer att göra ett gemensamt tillkännagivande i New York den 17 maj.

Varför det här är intressant? Jo, den enda Nintendo-produkten vi kan komma på som skulla kunna vara intressant för en organisation som American Heart Association är Wii Vitality Sensor; ett tillbehör som Nintendo har hållit tyst om sedan det tillkännagavs på E3 förra året. Nintendo har tidigare lovat att mer information kommer att komma på E3 2010 i mitten av juni. Är organisationernas tillkännagivande relaterat till Wii Vitality Sensor? På måndag vet vi.

Copyright © Anders NorénKontakta mig