Följ vår...

Kategori Nintendo 3DS

Video: New Super Mario Bros. 2 (3DS)

Rykte: Nytt Dragon Ball-spel till 3DS?

GAME UK har publicerat en produktsida för Dragon Ball 3D, vilket kan betyda att ett nytt spel i Dragon Ball-serien är under utveckling till Nintendo 3DS. E-butiken har också en kort beskrivning av spelet:

“Dragon Ball kicks into 3D with all new features and gameplay designed for the Nintendo 3DS hardware.”

Vi har inte hört något officiellt om en Nintendo 3DS-titel i Dragon Ball-serien ännu, men med seriens framgångar på Nintendo DS i åtanke är det bara en tidsfråga.

Försäljningssiffror för Layton och Ace Attorney avslöjade

Professor Layton and the Lost Future

I samband med gårdagens tillkännagivande av en crossover-titel med Level-5:s Professor Layton- och Capcoms Ace Attorney-serie till Nintendo 3DS avslöjade Capcom hur många exemplar de båda serierna har sålts i.

Capcoms Ace Attorney-serie har sålts 3,9 miljoner exemplar, medan Level-5:s Professor Layton-spel har sålts i sammanlagt 9,5 miljoner exemplar.

Igår tillkännagav de båda företagen Professor Layton VS Ace Attorney, ett crossover-spel där Professor Layton och karaktärerna från Ace Attorney måste samarbeta för att rädda livet på en flicka som anklagas för att vara en häxa.

Det saknar ännu datum för dess japanska release, och enligt Capcom finns det i dagsläget inga planer på att släppa det i västvärlden.

Västerländsk release av Layton VS Ace Attorney osäker

Professor VS Gyakuten Saibai

Capcom har bekräftat att de i dagsläget inte har några planer på att släppa den nyligen utannonserade Professor Layton VS Ace Attorney-crossovern i västvärlden. Spelet tillkännagavs till Nintendo 3DS på en presskonferens igår, och Shu Takumi, mannen bakom Ace Attorney-serien, kommer att ansvara för dess utveckling.

Men trots att spelet endast planeras att släppas i Japan i dagsläget säger Capcom att de kan komma att ändra sig om efterfrågan från deras västerländska fans är tillräckligt stor.

“The game has only been announced for Japan. Want it available outside of Japan? Shout out in the comments! The more comments we get for this blog post, the better,” skrev jgonzo.

Du hittar den första trailern från Professor Layton VS Ace Attorney här, och de första bilderna här.

Bilder: Professor VS Gyakuten Saiban (3DS)

Professor Layton/Ace Attorney-crossover på väg

Professor VS Gyakuten Saibai

Huvudnyheten på Level-5:s presskonferens tidigare idag var utan tvekan avtäckandet av Nintendo 3DS-titeln Time Travellers, men det var inte det enda spelet som avslöjades. Företaget tillkännagav även en crossover-titel mellan deras Professor Layton och Capcoms Ace Attorney-serie.

Spelets japanska namn är Professor VS Gyakuten Saiban och utvecklas till Nintendo 3DS. I det samarbetar Professor Layton och hans assistent Luke med Ace Attorney-gänget för att lösa brott och pussel. Shu Takumi, mannen som har skrivit handlingen för Ace Attorney-spelen, ansvarar för crossover-titelns handling.

Du hittar den första trailern från spelet här och bilder här. Inget datum ännu.

Level-5 avslöjar Time Travellers till 3DS

Time Travellers

Den japanska studion Level-5 har utannonserat ”spänningstiteln” Time Travellers till Nintendo 3DS. Att ett spel med det namnet var under utveckling hos Level-5 har länge varit allmän kännedom, men man var inte säker på vilken konsol det skulle släppas till.

Som spelets namn antyder handlar det om tidsresor, och vi känner ännu bara till två karaktärer: Skeleton, en terrorist som verkar kunna resa genom tiden, och Mikoto Shinmichi, en flicka med samma förmåga.

Jiro Ishi, mannen bakom Time Travellers, har gett två löften om spelet:

  1. Det kommer att ha en solid handling. Ishi berättade att han och hans närmaste medarbetare jobbar på den, och han antydde att de som gillade handlingen i hans tidigare spel kommer att gilla den här också.
  2. De kommer att satsa på en ny speldesign som kommer att hjälpa dem att nå ut till fler människor.

Han förutspådde också att det kommer att säljas i mellan 500 000-1 000 000 exemplar. Du hittar bilder från Time Travellers här och den första trailern här. Inget releasedatum ännu.

Bilder: Time Travellers (3DS)

Trailer: Time Travellers (3DS)

YouTube Preview Image

Metal Gear Solid 3D bekräftat för Europa

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater

Konami har bekräftat att de kommer att släppa fyra Nintendo 3DS-titlar i Europa: Metal Gear Solid 3D: Snake Eater, ett nytt Pro Evolution Soccer samt ett Frogger- och ett Contra-spel. Mer information kommer att komma inom ”de närmaste månaderna”.

“We are delighted to confirm that Konami has four major titles in development for Nintendo’s 3DS system,” sade Konami Europe-chefen Kunio Neo.

”The chance to explore popular franchises such as Metal Gear Solid, Pro Evolution Soccer, Contra and Frogger within a 3D realm is an exciting opportunity, and we cannot wait to share more news in the coming months.”

Ända sedan Metal Gear Solid 3D: Snake Eater avtäcktes på E3-mässan i juni har spelet varit ett av konsolens mest omtalade. Det släpps nästa vår, samtidigt som Nintendo 3DS.

Copyright © Anders NorénKontakta mig