Följ vår...

Rykte: New Super Mario Bros. Wii U kommer inte att släppas med Wii U

New Super Mario Bros. Wii U

Allt vi har hört om New Super Mario Bros. Wii U så här långt har indikerat att plattformaren kommer att finnas på butikshyllorna i tid till Wii U-släppet i slutet av året, men nu verkar det som att det kanske inte stämmer.

I en videodemonstration av spelet från Comic-Con 2012 som du hittar i slutet av artikeln säger Nintendo of Americas Kit Ellis att spelet kommer att släppas ”not too long after launch”. Det är möjligt att Nintendo har tvingats skjuta upp släppet av NSMBWU (puh!), men det känns mer troligt att Ellis helt enkelt begick ett misstag. Utöver NES och Wii har Nintendo inte släppt en enda stationär konsol utan ett Mario-spel vid lanseringen.

Om NSMBWU inte kommer att släppas samtidigt som Wii U bör vi få veta det inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig