Följ vår...

Herrmode

Herrmodet har varierat i många år och nu en bit in på 2000-talet har det blivit en mix av traditionella klädesplagg och modeaccessoarer som kostym, kavaj, slips som blandas med jeans och gympaskor. Det syns ganska tydligt på de yngre männen som går på gymnasiet som har en mer avslappnad stil som är mer vardaglig men ju äldre de blir desto vuxnare klär de sig.
Om man tänker efter så ser du inte många framgångsrika män som inte klär sig i kostym eller liknande om inte det är en stor del av deras image. Exempelvis om du är en idrottare behöver du kanske inte springa runt i kostym hela tiden men är du chef på ett större företag är det bättre att dyka upp på möten i en snygg kostym än en cool t-shirt.
Dock finns det även en annan stor anledning utöver att herrmod kan känns för vuxet för en 20-åring och det är priset på modeplaggen. En skjorta av bra kvalitet går på över femhundrakronor medan du kan säkert få 3-4 st skjortor på en lågpriskedja. Vi kan även se att män handlar även de allt mer på internet och modet kommer förbli plagg som funkar för de som är emellan 18-35 sedan bör man byta till en mer vuxen klädstil.

Copyright © Anders NorénKontakta mig