Följ vår...

Första 20 minuterna av Golden Sun: Dark Dawn har filmats

Golden Sun DS

Någon har filmat de första 20 minuterna av Camelot Software Plannings kommande rollspel Golden Sun: Dark Dawn och laddat upp hela paketet på YouTube. Du hittar filmklippen i slutet av artikeln. Spelet släpps i Japan först imorgon, så det verkar som att någon lyckades få tag på ett exemplar tidigt.

Golden Sun: Dark Dawn släpps i Europa först den 10 december; tre veckor efter släppet i USA. Rollspelet är exklusivt till Nintendo DS.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

4 kommentarer

 1. Bobby is Brun skriver:

  Inga nyheter på flera dagar? Vad har hänt?

 2. Liebe skriver:

  Precis, vad har hänt?

 3. Anders Norén skriver:

  Jag drog nyligen igång hemsidan Filmnyheter.nu, vilket dessvärre innebär att jag inte kommer att uppdatera Nintendo-nyheter.se längre. Det finns inte tid, helt enkelt.

  Har ni inget emot att läsa nyheter på engelska kan jag tipsa om Nintendo Everything och GoNintendo istället.

 4. Liebe skriver:

  Nej fan, såhär får du inte göra. Att gå in på Nintendo-nyheter.se var ju det första jag gjorde efter jag vaknat på morgonen, att få läsa fräscha nyheter om Nintendo på sitt modersmål var en lyx som inte kan mäta sig med annat. Inget skit, inget lullull, inget annat än fräscha nyheter om Nintendo. Fler än en gång var nintendo-nyheter både bättre och snabbare att informera mig och många andra om vad som hände än stora sajter från andra sidan Atlanten.

  Och så slutar det såhär. Nej fan, tänk om kära Anders, tänk om.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig