Följ vår...

Level-5 avslöjar Time Travellers till 3DS

Time Travellers

Den japanska studion Level-5 har utannonserat ”spänningstiteln” Time Travellers till Nintendo 3DS. Att ett spel med det namnet var under utveckling hos Level-5 har länge varit allmän kännedom, men man var inte säker på vilken konsol det skulle släppas till.

Som spelets namn antyder handlar det om tidsresor, och vi känner ännu bara till två karaktärer: Skeleton, en terrorist som verkar kunna resa genom tiden, och Mikoto Shinmichi, en flicka med samma förmåga.

Jiro Ishi, mannen bakom Time Travellers, har gett två löften om spelet:

  1. Det kommer att ha en solid handling. Ishi berättade att han och hans närmaste medarbetare jobbar på den, och han antydde att de som gillade handlingen i hans tidigare spel kommer att gilla den här också.
  2. De kommer att satsa på en ny speldesign som kommer att hjälpa dem att nå ut till fler människor.

Han förutspådde också att det kommer att säljas i mellan 500 000-1 000 000 exemplar. Du hittar bilder från Time Travellers här och den första trailern här. Inget releasedatum ännu.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig