Följ vår...

Renegade Kid är nu en auktoriserad 3DS-utvecklare

Jools Watsham, en av grundarna till den Nintendo DS-fokuserade studion Renegade Kid, har avslöjat att de nu har fått tillstånd av Nintendo att utveckla spel till Nintendo 3DS.

“I am extremely proud to annouce that Renegade Kid was blessed with authorized developer status for the new super sleek and sexy Nintendo 3DS a couple of months ago. Apologies for the delay in letting everyone know, but we’ve been kinda busy digging into all of the 3DS goodness.”

Med titlar som Dementium: The Ward, Moon och Dementium II är Renegade Kid en av de största utvecklarna av spel till Nintendo DS, och det blir mycket spännande att se vad de kommer att hitta på med Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig