Följ vår...

Sega bekräftar nytt Sonic nästa år

Jurgen Post, nyligen utnämnd chef för Sega Europe, har bekräftat att Sega jobbar på en ännu ej tillkännagen Sonic-titel som kommer att släppas någon gång under nästa år.

“We know we have Sonic and Football Manager this year, a new Total War next year, and a new Sonic and Virtua Tennis next year. These are the kind of titles that will allow us to focus on being healthy and profitable.”

Det verkar som att det kommer att bli ovanligt mycket Sonic under de närmaste tolv månaderna. Sonic 3DS är på väg, det ryktas om en ny crossover-titel med Mario och Sonic, det sägs också att en jubileumstitel kommer att släppas för att fira Sonics 20:e födelsedag och en uppföljare till ett tidigare Sonic-spel ska enligt rykten avtäckas om någon vecka.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig