Följ vår...

30-60 personer uppsagda hos Robomodo

Tony Hawk: Ride

Det rapporteras att 30 anställda har sagts upp hos Tony Hawk: Ride-utvecklaren Robomodo, en siffra som förväntas stiga till 60 inom de närmaste dagarna.

Det rapporteras också att Activision har tagit tillbaka Tony Hawk-varumärket från studion, och att kommande Tony Hawk: Shred blir det sista spelet i serien av utvecklas av Robodmodo. Tony Hawk: Shred styrs, som sin föregångare, med en plastbräda med sensorer på sidorna.

Activision har inte kommenterat situationen, men Josh Tsui, chef för Robomodo, har uttalat sig.

“It is always difficult to let hard-working and valued employees go. Robomodo has retained all of the company’s directors and leads, along with other staff members. All are busy working on future projects and ideas, which will become the innovative games of tomorrow. We hope to bring back some of our team as we ramp up on our next projects.”

Tony Hawk: Shred släpps i slutet av månaden till PlayStation 3, Xbox 360 och Nintendo Wii.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig