Följ vår...

Nintendo släpper Wii-bundel för att fira Marios 25-årsdag

Wii

Nintendo har tillkännagivit att en speciell Wii-bundel kommer att släppas i Japan för att fira att Super Mario fyller 25 år. Den är, som synes på bilden ovan, röd.

Färgen är dock inte det enda som skiljer utgåvan från de vanliga vita och svarta konsoler. När man köper konsolen medföljer en lätt modifierad version av NES-titeln Super Mario Bros. på hårddisken. Bilder från spelet visar att myntlådorna har fått en sprite med siffran ”25”. Huruvida det är det är den enda skillnaden återstår att se.

Konsolen kommer att släppas den 11 november, till ett pris på 20 000 yen (drygt 1 600 kronor). En Wii Remote Plus (en WiiMote med kontrolltillägget Motion Plus inbyggt) kommer att ingå. Vi vet ännu inte om konsolen kommer att släppas i västvärlden.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig