Följ vår...

Iwata: Skyward Sword att ”explore a new horizon in action RPGs”

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Satoru Iwata, verkställande direktör hos Nintendo, har konstaterat att stödet för handkontrolltillägget MotionPlus kommer att låta kommande The Legend of Zelda: Skyward Sword att utforska nya områden för action RPG-genren.

“Our development team at Nintendo has been working on the new ‘Legend of Zelda: Skyward Sword’ game with the aim to explore a new horizon in action RPGs by fully taking advantage of Wii MotionPlus. We are making preparations in order to launch this software next year.”

Exakt vad Satoru Iwata syftar på med uttalandet är svårt att veta i dagsläget, då Nintendo inte har visat upp mer av Skyward Sword än den bana som stod i centrum på företagets presskonferens på E3 i juni. Förhoppningsvis får vi se mer från spelet inom kort.

The Legend of Zelda: Skyward Sword förväntas släppas till Nintendo Wii tidigt nästa år.

En kommentar

  1. Hinagiku skriver:

    Jag. Vill. Ha. Det. NU!

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig