Följ vår...

Sega att släppa fem 3DS-spel innan mars 2012

Super Monkey Ball

Sega har tillkännagivit att de jobbar på ett Super Monkey Ball-spel till Nintendo 3DS, som kommer att släppas någon gång under 2011. De avslöjade även att företaget kommer att släppas fem 3DS-spel innan mars 2012, av vilka ett är Super Monkey Ball och ett är ett Sonic-spel. Vilka de andra spelen är vet vi inte i dagsläget.

Som i tidigare spel i serien kretsar Super Monkey Ball 3DS kring att spelaren ska styra en boll med en apa i genom labyrinter. Om bollen trillar ner – eller om spelaren inte hinner fram till målet i tid – får man börja om banan.

I Nintendo 3DS-iterationen av serien kommer man att få välja om man vill styra apan med styrspaken eller konsolens inbyggda gyrosensor. Spelet kommer att innehålla tre nya spellägen – pusselbanor, Monkey Race och Monkey Fight – och möjligheten att spela multiplayerbanor över trådlöst nätverk med upp till fyra spelare.

Du hittar de första bilderna från Super Monkey Ball här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig