Följ vår...

Iwata: Därför släpps inte 3DS under 2010

Nintendo 3DS

Satoru Iwata, verkställande direktör för Nintendo, har förklarat varför Nintendo 3DS inte släpptes i Japan i år. Enligt Iwata lyckades de inte framställa tillräckligt många exemplar av konsolen i i tid.

“At first we thought it would be desirable to launch the 3DS within the year, so we made our forecasts on that basis,” sade han på en konferens för analytiker. “At this point it is clear that if we launch within the year, we will not be able to supply enough units.”

I samband med konferensen släppte Nintendo en uppdaterad förutsägelse över deras försäljning under finansåret 2010, i vilken de skriver att de tror att Nintendo 3DS kommer att säljas i 4 miljoner exemplar enbart vid lanseringen.

Inte konstigt att de inte hann framställa tillräckligt många av dem.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig