Följ vår...

FFVII-spinoff kan komma till Nintendo 3DS

Hajime Tabata, Square Enix-regissören bakom Final Fantasy Agito XIII och 3rd Birthday, har berättat att om han kommer att utveckla ett spel till Nintendo 3DS blir det förmodligen en spinoff till PlayStation-klassikern Final Fantasy VII.

“If I were to make something for 3DS, I suppose it would be a remake of Before Crisis Final Fantasy VII. I’d redo the scenario structure and game design for the 3DS. I think I’d like to make an action RPG BCFF7 where a large number of Turks players play simultaneously,” twittrade Tabata.

Before Crisis var ett episodiskt mobiltelefonspel, inte helt olikt Kingdom Hearts Coded som nu är på väg till Nintendo DS i form av Kingdom Hearts re:Coded. Before Crisis kretsade kring en grupp av människor med diskutabel moralisk standard som kallades Turks.

Tabata var dock tydlig med att det här är hans egna ord, inte Square Enix; det verkar som att det här inte är mycket mer än en vag förhoppning hos Tabata i dagsläget. Men man kan alltid hoppas.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig