Följ vår...

Resident Evil: The Mercenaries 3D utannonserat till 3DS

Under Nintendos Nintendo 3DS-presskonferens tidigare idag, där konsolens pris och releasedatum avslöjades, passade Capcom på att avtäcka en ny titel: Resident Evil: The Mercenaries 3D. Spelet utvecklas parallellt till det tidigare tillkännagivna Resident Evil: Revelations.

Resident Evil: The Mercenaries 3D kommer enligt Capcom att erbjuda ”relentless action with players competing against the clock to defeat as many enemies as possible in a fixed time.” Spelet kommer att innehålla Mercenaries-uppdrag från Resident Evil 4 och Resident Evil 5, plus ett par nya spellägen och ett par extra spelkaraktärer från serien.

Genom Nintendo 3DS WiFi-funktionalitet kommer man även att kunna teama upp med andra spelare och göra gemensam sak av zombiedödandet. Du hittar de första bilderna från Resident Evil: The Mercenaries 3D nedan.

Tidigare i morse avslöjade Nintendo att Nintendo 3DS kommer att släppas den 26 februari i Japan och under mars i Europa och USA.

En kommentar

  1. Arne1991 skriver:

    Fett soft alltså

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig