Följ vår...

3DS får Virtual Console-tjänst med Game Boy och GBA-spel

Game Boy Advance

Under Nintendos presskonferens i Japan tidigare idag, där huvudattraktionen var Nintendo 3DS prislapp och releasedatum, avslöjades att 3DS kommer att ha ett Virtual Console-system som låter spelare ladda ned Game Boy- och Game Boy Advance-spel.

Nintendo har inte avslöjat någon specifik information om priser och utbud ännu, men detaljer bör komma inom de närmaste månaderna.

En kommentar

  1. Pontus G skriver:

    Du har fel, Nintendo har inte sagt att dom kommer ha GBA, dom kommer inte ha det, iaf inte i början.
    Det var bara rumors som var falska, däremot är det klart att 3DS Shop kommer ha GB och GBC i Virtual Console avdelningen, och enligt webhallen.com så kommer 3DS kosta runt 2490kr, vilket utan tvekan är ett pris jag tänker betala, har börjat spara nu och kan knappt vänta tills det kommer ut! 😀
    (Enligt en viss affär i amerika så kommer 3DS ut then 15de Mars)

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig