Följ vår...

3DS-konferensen endast för japansk press

Nintendo 3DS

Sedan ett par månader har vi vetat att Nintendo kommer att hålla en presskonferens i slutet av september, där Nintendo 3DS pris och releasedatum ska avslöjas. Vad vi inte visste var huruvida presskonferens gällde både det västerländska och japanska släppen av konsolen.

Nu har dock Nintendo klargjort att presskonferensen nästa vecka endast är tillgänglig för japansk press, vilket med största sannolikhet innebär att prislappen och releasedatumet som kommer att avslöjas där endast gäller den japanska marknaden.

Det faktum att Nintendo inte har planerat in något liknande event för västerländsk press stärker spekulationerna om att Nintendo 3DS kommer att nå Europa och USA först tidigt nästa år. Efter nästa veckas presskonferens vet vi säkert.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig