Följ vår...

Devil’s Third kan komma till framtida Nintendo-konsol

Tomonobu Itagaki, producent för PlayStation 3 och Xbox 360-actiontiteln Devil’s Third, har sagt att även om spelet endast utvecklas till HD-konsolerna i dagsläget är det möjligt att den kommer att släppas till Nintendo 3DS eller Nintendos nästa stationära konsol.

“We’re developing it so that it can be brought to as yet unknown hardware as well. Specifically, the various areas of technology are scalable… More than that (the 3DS/PSP successor), although I can’t say this easily because I don’t have any information, it’s possible that Nintendo could release a higher end console. Something like that.”

Devil’s Third kommer tidigast att släppas under 2012, och det är omöjligt att säga hur konsollandskapet kommer att se ut då. Om Nintendo då har släppt eller förbereder sig för att släppa en ny stationär konsol verkar det i alla fall som att Itagaki kommer att vara öppen för förslag.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig